Undervisning

Hos rad-academy får du undervisning for alle niveauer, aldre og køn, af de bedste bmx og dirtjump kørere i danmark.

Træningen

Hos Rad-Academy får du undervisning af trænere som har mange års erfaring med freestyle bmx og dirtjump MTB, uddannede friluftsinstruktører og profesionelle atleter. Med vores erfaring kan vi se, hvad der skal til for at den individuelle person får den rette træning, til at kunne nå deres mål.

Træningen er Freestyle baseret og fungerer som en guide til dine individuelle målsætninger. Derudover vil der være fokus på opvarmning, teknik, tricks, flow, sikkerhed og ”basic tricks” til nybegyndere.

Hos Rad-Academy er alle velkomne og vi tolerere absolut ingen former for mobning, racisme eller sexisme hvilket fører til bortvisning.

Børn under 10 år skal have forældre med

Udstyr

Første undervisning kan man låne en cykel gratis og derefter koster det 100kr pr. gang. eller 500kr pr. sæson. Hjelm og sikkerheds udstyr er også til rådighed.

Vi anbefaler at man anskaffer sig sin egen cykel, da man altid vil udvikle nogen personlige præferencer. Køb din BMX hos https://www.district10.dk/ som ligger på Østerfælledtorv i København eller hos Strandgade cykler i Strandgade nr. 24 Kld i københavn.

Sikkerhed

At køre med hjelm er et krav og vi anbefaler også at man kører med beskyttelse til knæ, albue og hænder. Alt kørsel sker på eget ansvar og under opsyn fra vores trænere som kan vurdere og læse niveauer så alle føler sig trygge.

Sted

Træningen foregår på Arsenalvej 6, 1436 Copenhagen https://goo.gl/maps/4dhuj3mGygFN89HN9 – også kendt som Holmen dirt. Derudover vil vi tage ture til gladsaxe dirt, fælledparken og andre spots i løbet af sæsonen.

Mandags undervising på holmen fra 16-18

Tilmelding sker igennem holmens hjemmeside formular som snarest kommer op på denne side

Pris 350kr pr. Måned